Met de deur in huis.

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 om 07:11

Een burn-out. Ja je leest het goed. Een burn-out. En een goeie ook...

Haai, ik ben Sela, 24 jaar en heb een burn-out.

 

Dit is bijna hoe ik me momenteel wil voorstellen aan alles en iedereen. Waarom? omdat ik vind dat het niet meer onder stoelen en tafels gestoken moet worden dat we ons rond uit kut voelen, niet meer kunnen en helemaal opgebrand zijn. Ook als je jong bent. Juist als je jong bent!

 

Ik heb lang na gedacht over het schrijven van een blog of uberhaupt iets over mijn mentale toestand omdat ik bang ben, bang voor wat iedereen gaat zeggen of denken. Bang voor medelijden of bang dat mensen je anders gaan behandelen. Maar juist als mensen weten dat het minder goed met je gaat kunnen ze wel rekening met je houden. En dat is fijn, rekening houden met is iets heel anders dan medelijden. En als je iets niet nodig hebt is het medelijden.

 

In mijn volgende blog zal ik verder ingaan op het hebben van een burn-out. Maar voor nu heb ik voor mezelf al een hele stap gezet. Ik vind het onwijs leuk als je tot hier hebt gelezen en hoop dat je mijn volgende blog ook weer leest!

 

-xxx- Sela 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Mad\frans
een jaar geleden

Een goed plan en we hopen dat het je verlichting geeft. Wij zullen je volgen
Liefs opa en oma

Sela
een jaar geleden

Dit vind ik heel erg lief om te lezen. -XXX-

Xoxo
een jaar geleden

Je bent goed bezig! Wees trots op jezelf. Je bent een geweldig mooi persoon. En dit zal jou alleen maar sterker maken

Sela
een jaar geleden

Dankje wel!!

Mitch
een jaar geleden

You go girl! Ben nu al benieuwd naar de volgende Blog.. #StrongWoman

Sela
een jaar geleden

Zo leuk om dit te lezen allemaal!

JP Steggerda
11 maanden geleden

Goed bezig lieve Selaa!
Super moedig zo'n eerste stap. Ik weet uit mijn directe omgeving wat een impact het heeft op heb leven. Ga je zeker volgen X

Sela
11 maanden geleden

Dankjewel! Ik ben hard bezig on weer naar boven te klimmen :)