Days like these.

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 om 21:42

Wanneer je even niet meer wilt.

 

Soms gaat het gewoon even niet.

 

Vandaag was weer zo een dag. En zo gaat het eigenlijk al bijna een week. Moe, ziekerig en nergens de energie voor hebben. Ik heb de afgelopen dagen ook  niet veel gedaan omdat ik er gewoonweg de energie niet voor heb. En daar heb ik mij bij neer gelegd. Soms heb je even niet de energie. Hoe moeilijk dat ook is.

 

Gelukkig was dit voor het eerst in lange tijd dat ik mij echt een heel stuk minder voelde. Want over het algemeen voel ik me echt een heel stuk beter. Ik heb meer energie, ik eet weer zoveel als dat ik altijd at en kan veel meer dingen doen op een dag. Komt nog steeds niet in de buurt van wat ik ooit deed maar we komen er wel weer.

 

Anderhalve week geleden hebben wij de housewarming gehad en dat heeft er toch wel meer in gehakt dan ik had gedacht. Ik heb er zeker twee dagen van moeten bij komen terwijl ik gewoon om 23:45 lag te slapen en maar 2 drankjes had gedronken. Ik kan het momenteel niet meer aan, en eindelijk heb ik me daar een beetje bij neergelegd.

 

Elke week denk ik ook weer, deze week ga ik weer beginnen met sporten. Al is het een stukje hardlopen, maar zelfs dat zit er de afgelopen weken niet in. En de afgelopen week al helemaal niet. Ik had het gevoel weer terug bij af te zijn. Moe, slapen en huilen was bijna het enige wat ik heb gedaan. Af en toe een afspraak maar meer ook niet. Vorige week donderdag was het zelfs weer zo erg dat ik de hele dag in bed heb gelegen, moest huilen om alles en na elke maaltijd die ik had genomen lag ik weer KO voor minimaal een uur of twee. Vrijdag was het praktisch het zelfde alleen ben ik wel de deur uit gegaan. En het weekend ben ik alleen naar twee verjaardagen geweest. Namelijk mijn paps en opa's verjaardag. En zelfs daar moest ik weer van bij komen.

 

Ik blijf het moeilijk vinden, dat ik soms na ook maar één activiteit moe ben. Maar het is zo als het is. De ene dag kan je veel en de andere dag kan je niets. En dat is hoe het leven nu even is. Nu is het weer even wat minder en straks gaat het weer beter. Nu is het allemaal wat vermoeiender maar straks is alles weer beter. Niet verder plannen dan twee weken en dag bij dag kijken hoe je je voelt. Dat is hoe het gaat nu maar straks gaat alles weer beter.

 

Dus als iemand wilt weten hoe het gaat. Momenteel een heel stukkie minder. Ik zit even in een dalletje. Maar over het algemeen gaat het een heel stuk beter. Daarom zul je ook niet aan me zien dat ik even in een klein dalletje zit. Zo is het leven en zo gaan we er mee om. Nu is het even wat moeilijker maar straks word alles beter.

 

 

-xxx- Sela

 

Jullie mogen mij nog steeds verhalen sturen die ik kan delen in mijn blog!

 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.