Its my BDAY. (almost)

Gepubliceerd op 9 november 2018 om 21:23

Bijna 25. Nog iets minder dan drie uurtjes.

 

Een jaar geleden.

 

Het is exact een jaar geleden. Ik zat op de bank in mijn oude huisje en dacht. Wow morgen word ik 24. Dan duurt het nog een jaar en dan ben ik 25. Op mijn 25ste wilde ik samen wonen en een kindje hebben. Financiële onafhankelijkheid en alles op een rijtje hebben maar vooral gelukkig zijn met hoe ik leef en vol positiviteit in het leven staan.

 

Niets is helaas minder waar, en ondanks dat ik mij er nu bij heb neer gelegd vind ik het vandaag en eigenlijk de hele week wel een dingetje. Waar ik heel trouw ieder jaar mijn verjaardag gewoon een week vier doe ik dat dit jaar met iets meer moeite. Doorgaans had ik alles al weken van te voren gepland. Mijn nagels laten doen, massage, gezichts-behandeling, even naar de spa, een zonnebankje pakken. Ik heb het dit jaar zeker weer gedaan maar ik heb het niet weken van te voren gepland. Ik was er vol van overtuigd dat ik het dit jaar in Disney zou vieren. Want als je me goed kent weet je dat Disney écht mijn ding is. Maar wetende dat ik er van moet bij komen hebben we het niet gedaan.

 

Maar waar ik nu moeite mee heb is dat je er weer even keihard aan herrinerd wordt dat je planning niet loopt hoe hij hoort te lopen en dat voel je wel even branden. Maar ik weet dat het allemaal beter is hoe het nu gaat. En niet mijn hele leven valt in duigen. Want ik kan eindelijk zeggen dat ons huisje meer af is dan niet. Dus het einde komt in zicht. We hebben ons ingeschreven voor een nieuwbouw project hier in haarlem. Vanaf volgende week werk ik drie halve dagen en geef ik een avond training. Ik ben dus nu écht weer aan het opbouwen. Ik voel me echt weer nuttig op werk en ik ben er achter dat dit echt mijn ding is want ik heb het onwijs gemist! Ik gebruik mijn medicatie al een tijdje niet meer en ik heb de afgelopen twee maanden maar een goeie dip gehad. Over het algemeen gaat het echt een stuk beter met me en heb ik meer energie om van alles te doen. Maar vandaag heb ik er weer even moeite mee.

 

Gelukkig heb ik morgen een leuke dag voor de boeg, ik word 25 jaar. Mag dan wel niet op mijn zelf bedachte schema zitten maar ik heb nog mijn hele leven voor me en ik ga er van genieten!

 

-xxx- Sela 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.