Gecertificeerd Starcolorist.

Gepubliceerd op 29 november 2018 om 13:29

En toen was ik een heuze starcolorist.

Eindelijk mijn certificaat gehaald!

 

Ik geef al meer dan een jaar training in de winkel en heb daar ook een aantal cursusjes voor gevolgd. Met de cursus starcolorist was ik begonnen. Net voor ik thuis kwam te zitten. Ik heb de trainingen wel gedaan en het theorie examen maar het doen van een praktijk examen werd mij iets te veel. Maar ik moest natuurlijk mijn praktijk een keer gaan doen. En gister was de dag.

 

Ik was onwijs zenuwachtig. Niet omdat ik dacht dat ik het niet zou kunnen. Maar omdat ik bang was dat ik het niet zou trekken en daarom niet zou halen. Maar niets was minder waar! Ik heb onwijs mijn best gedaan en heb het met vlag en wimpel gehaald! Het was een onwijs leuke dag en ik kon mijn creativiteit de vrije loop laten en dat heeft voor een mega mooi resultaat geleid. 

 

Starcolorist is een training van L'oreal academy. Een van de hoogst haalbare trainingen die ze aan bieden. De volgende en laatste die ik kan volgen van L'oreal is de starcolorist advance. Maar de gene die als eerste op de planning staat is Color Director van Kinki zelf. 

 

Het is super fijn om weer aan het werk te zijn er ook weer bezig te zijn met je zelf verbeteren. Ik werk momenteel dinsdag, vrijdag en zondag en op de woensdag avond geef of help ik met de training. Ik ben dus echt weer aan het werk. En om dan ook weer een training te volgen en het zo te rocken is echt een goed gevoel. Ik ben weer op weg naar boven en dat is waar we naar toe gaan!

 

Hieronder wat foto's van de training Starcolorist.

 

-xxx- Sela 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.