It's beginning to look a lot like Christmass.

Gepubliceerd op 3 december 2018 om 09:30

It's the most wonderful time of the year.

De mooiste tijd van het jaar is daar.

 

Ik ben echt een kerst mens. Ik hou der van. De gezelligheid, de kerstboom en alle versieringen en natuurlijk ook de kadotje. Ik ben altijd al een kerst mens geweest. Eigenlijk is de hele familie dat wel. Het liefste zou ik zelfs in Amerika wonen en lekker all the way gaan met kerst en alle versieringen. Maar we wonen in Nederland en mijn vriend is niet zo van de kerst. Eigenlijk helemaal niet zeg maar...

 

Toch heb ik al zo'n ruime twee weken kerst versiering in huis staan en hebben we zowaar ook al een boom staan. Versierd en wel. Helemaal op en top kerst. De eerste kerstkadotjes staan onder de boom. I love it!! Ik hou van deze maanden. Mijn verjaardag, sinterklaas en kerst. Ik vind het echt the most wonderful time of the year. Maar toch vind ik het dit jaar een beetje moeilijker. 

 

Waarom vind ik het moeilijker? Het is de drukste, maar ik vind ook de leukste, tijd op mijn werk. Iedereen wilt er mooi uit zien voor de feestdagen en ik geef ze geen ongelijk. Kerstmuziek, drukte en heeeeeel veel mensen in de winkel. En ieder jaar komen er heel lief klanten met kerstkadotjes. Maar de drukte op werk is wel iets waar ik dit jaar wel iets meer tegen op zit dan normaal. Maar niet alleen de drukte op werk maar ook de twee kerstdagen. Met gescheiden ouders en een schoonfamilie heb je dagen te weinig. Want naast familie wil je ook met je vrienden zijn.

 

Gelukkig gaat het de laatste tijd onwijs goed met mij. Ik voel me beter en ben minder snel moe. En als ik het wel ben kan ik het gewoon zeggen en hebben alle mensen om me heen er respect voor. Dus er is niets om mij zorgen over te maken! Ik ben allang blij om me weer beter te voelen met de feest dagen. Want je wilt niets lievers dan je goed voelen met de feest dagen en met een goed gevoel het nieuwe jaar in gaan!

 

-xxx- Sela

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.