Kerst is bijna hier!

Gepubliceerd op 19 december 2018 om 21:42

Ik heb er zo'n zin in!

We mogen bijna weer!

 

Kerst kerst kerst! Alles en overal kerst, en ik word er zo blij en gelukkig van. Overal de kerst versiering en de kerstbomen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En dan ook nog een beetje sneeuw. Ik blijf toch ook ieder jaar hopen op en witte kerst. 

 

Helaas ziet mijn kerst er dit jaar anders uit dan ik gewend ben. Sinds ik bij Kinki werk ben ik gewend om alles rond kerst en oud&nieuw te werken. Maar dit jaar is het helaas anders. En dat ik wennen na 4 jaar. Door het veranderen van mijn UP! in een botsauto heb ik nek en rug klachten opgelopen. Het herstel gaat sneller dan we hadden gedacht. Er stond namelijk minimaal 6 weken voor. En morgen is het 3 weken geleden. Ik ben dus al op de helft van mijn herstel en het ziet goed uit. Helaas niet zo snel als ik had gehoopt. 

 

En dat is wennen, kerst is namelijk de drukste tijd van het jaar en ik vind het zelf ook de leukste tijd van het jaar. Maar mijn gezondheid staat natuurlijk op 1. Ik vond het vooral jammer omdat ik net zo lekker op weg was met het opbouwen van mijn werkrooster. En ergens was ik bang voor een terug val. Dit omdat ik onwijs veel positieve energie haal uit mijn werk en het hebben van een vaste planning op je dag. Maar gelukkig gaat het allemaal onwijs goed. Dit is voor mij ook een bevestiging dat het wel degelijk beter met mij gaat. En dan nu vooral mentaal. 

 

Ook is het natuurlijk fijn dat ik nu alle tijd heb met mijn familie en vrienden rond de kerst. Waar ik eerst ontzettend bang was dat het me allemaal te veel zou worden ben ik er nu van overtuigd dat het allemaal goed gaat komen. En ik hier juist energie van ga krijgen. Want het doet mij ontzettend goed dat ik mijn werk mis. Dit is iets geweest wat ik een hele lange tijd niet heb gehad en wat wel aangeeft dat ik mijn werk heel erg leuk vind. En dat is natuurlijk ook ontzettend fijn om te weten! Weten dat je met plezier naar je werk gaat. Weten dat je doet wat je leuk vind. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor, dat ik doe wat ik leuk vind. En dat ik daar achter ben gekomen en er mijn werk van heb gemaakt. En vooral dat ik dit op een ontzettende leuke plek doe met allemaal hele fijne mensen om me heen. Die met je mee denken en er voor je zijn en je begrijpen. De Kinki-Family!

 

Er staan allemaal mooie nieuwe avonturen op de planning volgend jaar. Dus ik kan me maar beter gaan voorbereiden en voor nu lekker uitrusten en genieten van de feest dagen.

 

Waar zijn jullie dit jaar extra dankbaar voor?

 

-xxx- Sela

 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.