Terug van weggeweest.

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 12:45

Een hele maand geen blogs geschreven.

Dit jaar beginnen we met een nieuw avontuur!

 

De afgelopen maanden is het onwijs druk geweest. Niet allen voor mij maar natuurlijk voor iedereen. Kerst, oud&nieuw. We hadden allemaal wel wat te doen. En wonder boven wonder hebben we het weer doorstaan. Hoe leuk ik de feestdagen ook vind, ergens ben ik altijd weer blij als de kerstboom weg is en het huis weer helemaal opgeruimd en schoon is. Een nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. En dat laatste neem ik dit jaar heel erg serieus. In maart is het een jaar geleden dat ik thuis kwam te zitten en vanaf maart dit jaar gaan we het helemaal anders doen.

 

Ik mag het eindelijk vertellen! Vanaf maart ga ik bij een andere Kinki werken. Namelijk in Heemstede. Een stukkie dichterbij, en dag minder dat ik normaal deed en ik krijg meer verantwoordelijkheid. En niet te vergeten, ik ga natuurlijk weer training geven. Iets waar mijn hart ligt en wat ik onwijs leuk vind om te doen! Het is dus en soort van nieuw begin maar toch ook niet. Een nieuwe winkel maar wel met mensen die ik al ken. Ander werk maar tocht de zelfde baas. Een nieuw filiaal maar toch nog steeds bij Kinki. Ik heb er onwijs veel zin in om dit nieuwe avontuur te beginnen. En kan niet wachten om aan de slag te gaan. 

 

Kinki Heemstede is een redelijk nieuw filiaal. Het is ook een stuk kleiner dan de Middenweg. Tof om deel uit te gaan mogen maken van een nieuwe winkel die we op de kaart moeten gaan zetten. Maar spannend om mijn eerste plekje te laten gaan. De winkel waar ik alles geleerd heb en waar ik ben geworden wie ik nu ben. De winkel waar ik er achter kwam waar mijn hart ligt en waar ik me heb doen beseffen dat dit is wat ik wil en dat dit is wat ik leuk vind. Spannend? Ja zeker. Collega's waar ik bijna 5 jaar mee heb gewerkt. Ik ga het zeker missen maar deze kans wilde ik ook zeker niet laten liggen. Hier kan ik groeien tot wie ik wil zijn en hier liggen nu voor mij mijn kansen. 

 

Dus bij deze kan ik iedereen eindelijk vol trots vertellen dat ik vanaf 1 maart werkzaam ben bij Kinki Heemstede. Hier zal ik gaan werken op de maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. En ik kan niet wachten om te zien wat dit nieuwe avontuur mij gaat brengen.

 

Waar ik een jaar geleden het allemaal niet meer zag zitten, ik niet wist wat ik nou wilde en wat goed voor mij was. Ga ik, nu bijna een jaar later, beginnen aan een nieuw begin!

 

-xxx- Sela 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

ruben
6 maanden geleden

Niet de spannendste idd.. maar wel degene met het mooiste verhaal ;-)

opa en oma.
6 maanden geleden

Ga zo door ,dan komt alles weer goed .Liefs
opa en oma