Eindelijk weer werken.

Gepubliceerd op 2 februari 2019 om 23:00

Na bijna een jaar thuis te hebben gezeten.

 

Ik ben eindelijk weer 'fulltime' aan het werk.

 

Sinds januari ben ik eindelijk weer een soort van fulltime aan het werk. Voorheen werkte ik 5 dagen en had ik dus een contract van 40 uur. Daarnaast gaf ik ook nog training wat uitkomt op zo'n 3 a 4 uur per week. Ben ik altijd zeker een kwartier eerder op werk en ben ik er meestal ook minimaal een half uur langer. Je loopt wat uit, ruimt nog even op en kletst nog even met je collegas. Dit alles zorgt er voor dat je toch al minimaal 50 uur per week op je werk bent.

 

Nu werk ik 4 dagen, 3 dagen van 9 uur en een dag van 6 uur. Ik werk dus nu met een contract van 29 uur. Dat is al een verschil van 11 uur maar zorgt voor zoveel meer rust. Drie dagen vrij in de week geeft je de tijd om meer voor je zelf te kunnen doen en dat geeft natuurlijk ook rust in je hoofd. Tijd om andere dingen te doen en om na te denken over de toekomst en wat je met de toekomst zou willen doen. 

 

Nu ga ik natuurlijk over een maand bij een andere Kinki werken en krijg ik daar meer verantwoordelijkheid en dus ook meer kansen om te groeien. Maar toch ga je na denken. Wat is je ideale toekomst en wat zou je het liefste doen om geld te verdienen? Wat ik het liefste doe is slapen en eten. Maar daar worden we helaas nog steeds niet rijk mee. Dit is dus geen optie. Wat ik wel altijd al heb willen doen is het hebben van een eigen webshop. Nu is dus 3 dragen vrij ben heb ik tijd om me daar in te kunnen verdiepen en dat eventueel te beginnen.

 

Een webshop? Ja sinds ik klein ben heb ik het idee van een winkel altijd leuk gevonden. Toen mijn moeder bijna 10 jaar geleden verhuisde naar Almere had ik stiekem de hoop dat mijn moeder wat anders wilde doen kwa werk. Bijvoorbeeld een eigen winkel hebben. Naarmate ik ouder werd begon in te begrijpen wat het allemaal kost, niet alleen in geld maar ook in tijd. Daarom dacht ik, een webshop lijkt mij een leuk idee. Maar wat? Ja dat was iets wat ik hel lang niet heb geweten. Ik vind van alles ontzettend leuk namelijk. Ideeen genoeg dus!

 

Gaat deze webshop er komen? Hopelijk ooit. Maar eerst zou ik het op een lager pitje zetten en het op andere manier verkopen in plaats van gelijk een webshop. Maar stiekem heb ik hier wel al aan gedacht tijdens het op zetten van mijn blog!

 

Houd mijn blog in de gaten voor verdere updates over mijn eventuele webshop.

 

 

-xxx- Sela

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.