Even wat anders.

Gepubliceerd op 13 februari 2019 om 13:28

Drie filialen in nog geen twee weken tijd.

 

Deze maand gaan we het even anders doen.

 

Zoals de meesten van jullie al wisten ga ik per 1 maart in Heemstede werken. Gelukkig nog steeds bij Kinki dus ik blij nog steeds part of the family. Maar de rest van de maand zal ik werkzaam zijn in Haarlem. Ook bij Kinki natuurlijk. Even wennen maar super leuk om meerdere filialen van binnen gezien te hebben en er ook te hebben gewerkt. 

 

Het is een wat kleiner filiaal maar daardoor zie je veel meer van je collegas en heb je niet het idee dat je soms in je eentje bent. Het is er ook een stukje rustiger. Niet omdat er minder klanten zijn want ik sta nog steeds de hele dag vol maar omdat je met net even wat minder collegas aan het werk ben dan ik gewend ben op de middenweg. En ik merk dat het me ontzettend goed doet.

 

Nou vond ik mijn laatste werkdag afgelopen zondag wel raar. Vooral omdat ik me had voorgesteld dat ik er nog bijna een maand zou werken. En na er bijna 5 jaar in dienste te zijn geweest is dat toch wel een raar idee. Weg gaan bij de Kinki waar jij je plekje hebt gevonden en waar jij bent geworden wie je bent. Waar je hebt gelachen, gehuild, gekotst. Noem het maar op. Waar je mooie vriendschappen hebt opgebouwd en heel wat leuk klanten hebt. Dat maakt het toch wel raar om zomaar binnen een week ineens weg te zijn en niet eens iedereen gedag hebt kunnen zeggen.

 

Maar gelukkig nog steeds in dienst bij Kinki en nog steeds deels bij de zelfde baas. Ook ga ik in Haarlem en Heemstede weer training geven en kan ik daar ook weer mijn ei in kwijt. En natuurlijk mijn nieuwste idee. De webshop. Maar voor nu staat mijn werk op nummer 1 en dat zou het voorlopig ook zeker blijven. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat jullie www.instagram.nl/studio.sela mogen volgen!

 

Voor nu ga ik voor de komende weken lekker mijn plekje zoeken in Haarlem en vanaf 1 maart in Heemstede en ik heb er super veel zin in!

 

-xxx- Sela

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

opa en oma.
5 maanden geleden

Fijn dat alles nu goed gaat: je werk, je gezondheid .Wij wensen je veel succes toe. Liefs oma en opa