Studio Sela

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 22:52

Nog een droom in vervulling laten gaan.

@Studio.Sela op instagram.

 

Een droom die ik al langer tijd heb is het hebben van een webshop. En iets meer dan twee weken geleden heb ik de stap gezet om er serieus mee aan de slag te gaan. Al een langere tijd leek het mij leuk om een eigen winkel te hebben. Maar dat vond ik toch echt wel een heel ding. Daarom dacht ik een online winkel zie ik wel zitten. Maar met wat? Ik vond van alles leuk om te hebben maar ben ook gaan kijken naar dingen die ik zelf leuk vind of waarvan ik zelf dacht dat het leuk is om te hebben. Of natuurlijk handig.

 

Ik doe het niet in mijn eentje. Mijn naam hangt er wel aan maar ik heb twee hele lieve mensen die mij hier bij helpen. Namelijk mijn vriend Robbie en zijn beste maatje Dusty. Hierdoor hebben we dus niet 1, niet 2 maar 3 mensen die met mooie en leuke ideeën komen en heeft ieder iets waar hij goed in is. Zo kunnen we meerdere dingen gaan maken en verkopen om een iets wat groter aanbod te hebben.

 

Wat willen we gaan doen? Ik wilde dolgraag iets met interieur doen, dit is iets wat ik nog altijd leuk vind. Mede omdat ik er een opleiding voor heb gevolgd maar ook omdat ik het altijd al leuk heb gevonden. We gaan dus spullen voor in huis maken. Beginnend bij kleine artikelen. Maar ook vind ik baby's nog steeds leuk en zullen we ook voor de baby kamer leuke dingen gaan maken en die volledig personaliseren naar de wens van de klant. Maar dit is niet het enige. Ook kunnen er stickers worden gemaakt op maat en wens van jullie! Want ook ben ik gek op het organiseren van mijn spullen.

 

In de komende weken zullen we steeds meer posten van de dingen die we hebben gemaakt. En de ontwerpen die we hebben bedacht. Voel je vrij om op onze instagram te kijken. www.instagram.nl/studio.sela 

 

Hierbij alvast een klein voor proefje van wat we gaan maken!

 

-xxx- Sela

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.