Week zonder vlees.

Gepubliceerd op 20 maart 2019 om 12:00

Werken aan een betere toekomst.

Een week geen vlees eten.

 

Wie deden er nog meer mee aan een week zonder vlees? En is het jullie gelukt om een hele week geen vlees te eten? Mij eerlijk gezegd niet. Maar niet met opzet. Ik heb 3 keer een beetje vlees gegeten. Maar niet hele stukken bij het avond eten. Maandag werd er heel lief ontbijt voor mij gemaakt. Maar daar zat ook een broodje met vlees beleg bij. Vrijdag heb ik een saucijzenbroodje gegeten. Maar eerlijk gezegd dacht ik daar pas aan toen ik hem al op had. En zaterdag was het hamburger dag. Ik had heel slim vega burgers gehaald maar ik had er wel een plakje bacon op zitten.

 

Dus al met al vind ik dat ik het goed heb gedaan. Ik probeer zeker minder vlees te eten. Maar ook minder dierlijke producten of ik zoek naar vervangers. Vuilnis dat scheiden wij. Altans, dat moet van mij! En onze oude spullen en kleding gaan naar de kringloop. En in plaats van elke week frisdrank te kopen voor vriend lief heb ik hem met kerst een Soda Stream kado gedaan zodat we niet elke keer plastic flessen hoeven te halen. En met boodschappen probeer ik er altijd voor te zorgen dat we tassen mee hebben om te voorkomen dat we weer plastic tassen moeten kopen.

 

Wat doen jullie er aan om beter voor de wereld te zorgen?

 

-xxx- Sela

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.