Daar ben ik weer.

Gepubliceerd op 18 maart 2019 om 13:00

Weer een keer terug van weg geweest.

Ik was er weer even tussenuit.

 

Waarom was ik er weer even tussen uit? Nou met een leuke en een minder leuke reden. De leuke reden is dat ik ben begonnen bij mijn nieuwe werk. Namelijk Kinki Heemstede en ik heb het onwijs naar mijn zin. Maar een nieuwe werkplek, nieuwe mensen en andere collegas kost wel even tijd om aan te wennen. Wel op een goede manier maar het kost even tijd. Wennen aan hoe iedereen te werk gaat. En wennen aan een nieuwe werkplek. Maar vooral ook wennen aan andere klanten. Maar allemaal met super veel plezier!

 

De andere minder leuke reden is dat ik weer ziek ben geweest. En dit keer en drie dubbele ontsteking. Voorhoofd holte, bijholte en oorontsteking. Een nadeel van er een tijd afgelegen hebben en een burn-out/depressie is dat je weerstand een heel stuk slechter is. Ik weet dat ik standaard al meer vatbaar ben voor alles wat er heerst. Want ja iets met pech vogel en brokkenpiloot zijn. Maar nu is het alleen maar erger. Ook al heerst het onwijs zoals de dokter mij heeft verteld. Toch heb ik er weer last van.

 

Maar voor het eerst in twee weken kan ik weer horen en daar ben ik blij mee! En kan ik donderdag eindelijk weer aan het werk. Want ik vind mijn werk leuk en kan niet wachten om weer gewoon te werken! Dus nu weten jullie waarom ik er even niet was. Een leuke reden en een iets minder leuke reden. Maar we kunnen er weer tegen aan!

 

-xxx- Sela

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.